ANAMUR'UN SESİ
"Anamur'un ve Anamurluların Buluşma Adresi ve Gerçek Sesi..."
arama   site haritası
 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 Konya’da Yaşayan Yazarlar Sizlerle

Konya Yazarlar Birliği öncülüğünde kütüphane haftasında Konya’daki yazarlar kitaplarını imzaladı…

Yazar-okuyucu buluşması Konya Kule Site içerisindeki etkinlik alnında gerçekleşti. 02.04.2011 Cumartesi günü Saat:14.00’da başlayayn etkinlik saat:17.30’a kadar sürdü.

   03.04.2011'da www.anamurunsesi.com yazdı.


   Konya’da Yaşayan Yazarlar Sizlerle

Konya Yazarlar Birliği öncülüğünde kütüphane haftasında Konya’daki yazarlar kitaplarını imzaladı…

Yazar-okuyucu buluşması Konya Kule Site içerisindeki etkinlik alnında gerçekleşti. 02.04.2011 Cumartesi günü Saat:14.00’da başlayan etkinlik saat:17.30’a kadar sürdü.

Kütüphane Haftası Konya’da düzenlenen çeşitli etkinliklerle sürüyor. Yazarlar Birliği Konya Şubesi Öncülüğünde düzenlenen ve “Konya’da Yaşayan Yazarlar Sizlerle” etkinliğine 11 adet yazar katıldı. Bu yazarlar: www.anamurunsesi.com Köşe Yazarlarından Nazım PEKER başta olmak üzere Yörük Kültürü üzerine değerli araştırmalar yapan ve kitaplar yayımlayan Zeki OĞUZ ile Melahat ÜRKMEZ, Nezahat BEKLEYİCİLER, Vehbi Sait GÖKRENK, Ömer Lutfi ERSÖZ, Yar. Doç. Dr. Nuri ŞİMŞEKLER, Duran ÇETİN, Cemil PASLI, Kazım ÖZTÜRK ve İsmet DESTELİ katıldılar. Tek istisna ise İstanbul’da yaşayan ve misafir olarak etkinliğe katılarak kitaplarını imzalayan Senai DEMİRCİ idi.

47. Kütüphaneler Haftası dolayısı ile düzenlenen imza gününde kitaplarını okuyucu ile buluşturan yazarlar, okuyucularına kitaplarını imzalayıp, onlarla muhabbet etme imkanı da buldular. Yaşlı, genç, çocuk birçok insan ve dostu bir araya getiren etkinlik büyük beğeni topladı. Okuyucular kitapların yazarlarından imzalı kitap almanın yanı sıra, onlarla fotoğraf çektirme imkânı da yakaladılar.

Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şube Başkanı Bekir ŞAHİN etkinliğin başında kısa bir konuşma yaparak etkinliğin amacını açıkladı.

Şahin Konuşmasında: “47.si düzenlenen Kütüphane Haftası çerçevesinde hazırladığımız Okuyucu-yazar buluşması, Konya’da yaşayan yazarlar sizlerle etkinliğimize hoşgeldiniz” dedi.

Şahin; Amaçlarını okuyan, araştıran ve merak eden bir Türkiye olduğunu, bu yüzden okuyucu-yazar buluşmasının çok önemli olduğunu ve Konya’dan kırmayıp etkinliğe katılan yazarlara da teşekkür etti. Yılda iki milyona yakın kitabın Konya’da basılarak okuyucu ile buluşturulduğunu belirten Şahin: “Amacın bu kitap sayısının arttırılması ve daha çok okura ulaştırılması gerekir” dedi. Katılımcı kuruluşların destekleri için de teşekkür eden Bekir ŞAHİN İstanbul’dan etkinliğe katılan yazara da teşekkür edip, herkesi selamlayarak konuşmasını tamamladı.

Etkinlik çerçevesinde satış standından kitap alan okuyucular ilgili yazara kitabını imzalattılar. Etkinlik 3 saat boyunca yoğun bir şekilde sürdü.

Yazarlar sizlerle adlı etkinliğe Türkiye Yazarlar Birliği ve Türk Kütüphaneciler Derneğinin yanı sıra, Konya Selçuk, Mevlana, Karatay Üniversiteleri, Konya Büyükşehir ve Selçuklu Belediyesi destek verdi.

HABERLERİMİZ TOPLAM

DEFA OKUNMUŞTUR...

_____________________________________________________________________________

 

"Anamur'un ve Anamurluların Buluşma Adresi ve Gerçek Sesi..."
ANAMUR'UN SESİ

   

  Başa Dön 

Yazdır

 
 
 
Copyright © Tüm Hakları Saklıdır [Çınar Arıkan]