ANAMUR'UN SESİ
"Anamur'un ve Anamurluların Buluşma Adresi ve Gerçek Sesi..."
arama   site haritası
 

 

 

   ANAMUR OCAĞIN TERÖR AÇIKLAMASI

 

    Anamur Ülkü Ocakları 2. Başkanı Orhun YILDIZ son terör olaylarını protesto etti... Yazılı bir basın açıklaması yaparak konuya ilişkin Anamur Ülkü Ocaklarının görüş ve düşüncelerini ortaya koydu...

 

     Açıklamada;

 

    "Bilindiği üzere , Hakkari Şemdinli’deki karakol baskınıyla 9 askerimizin şehit edilmesi ve 14 askerimizin gazi olması,ardından mayın patlaması sonucu 2 askerimizin şehit olup 2 askerimizin de yaralanması, İstanbul Halkalı'da askeri personeli taşıyan servis aracına yönelik düzenlenen bombalı saldırı sonucu 4 askerimizin ve bir asker kızının şehit edilmesiyle Türk Milletinin yüreği bir kez daha yaralanmıştır."

 

    23 Haziran 2010 tarihinde www.anamurunsesi.com yazdı.


        ANAMUR OCAĞIN TERÖR AÇIKLAMASI

 

    Anamur Ülkü Ocakları 2. Başkanı Orhun YILDIZ son terör olaylarını protesto etti... Yazılı bir basın açıklaması yaparak konuya ilişkin Anamur Ülkü Ocaklarının görüş ve düşüncelerini ortaya koydu...

 

    SON GÜNLERDE ARTAN TERÖR OLAYLARI İLE İLGİLİ ANAMUR ÜLKÜ OCAKLARININ BASIN AÇIKLAMASI;

 

    "Bilindiği üzere , Hakkari Şemdinli’deki karakol baskınıyla 9 askerimizin şehit edilmesi ve 14 askerimizin gazi olması,ardından mayın patlaması sonucu 2 askerimizin şehit olup 2 askerimizin de yaralanması, İstanbul Halkalı'da askeri personeli taşıyan servis aracına yönelik düzenlenen bombalı saldırı sonucu 4 askerimizin ve bir asker kızının şehit edilmesiyle Türk Milletinin yüreği bir kez daha yaralanmıştır.

 

    Şehitlerimizin baba ocaklarına düşen ateş, Ülkü Ocakları’nın hainlere karşı duyduğu nefret ateşini de körüklemiş; ülkemiz üzerinde oynanan oyunu bozacak tek irade olan Ülkü Ocaklarını tepki göstermeye mecbur bırakmıştır.

 

    Evlatları askerde olan anne ve babalar;televizyonları ve telefonlarının başından bir an olsun kalkmadan çocuklarının şahadet haberleri ne zaman gelecek diye bekler duruma gelmişlerdir.

 

    Habur’dan içeri girerken teröristlere gösterilen o kalabalık karşılamanın,devlet tarafından teröristlere gösterilen o ilginin çok daha fazlasını bu vatan uğruna Şehit düşen askerlerimiz hak ederken, Bir Hrant Dink için, Bir papaz için, Gazze için meydanlara kalabalıklar akabiliyor da, her gün verdiğimiz şehitler varken neden herkes kafasını kuma gömüyor, ne oluyor da Türk Milleti sessiz,sedasız ve çaresiz kalabiliyor.

 

    Bu anlamsız duyarsızlığa, sessiz kalışa, unutkanlığa, bu vatanı bize emanet edenlere vefasızlığa karşı “Söz konusu Vatansa gerisi teferruattır” düşüncesiyle hareket eden Ülkücü gençler,bu kalleşliğe duyarsız kalmayacak,unutmayacak, unutturmayacaktır ve hesabını soracaktır.

 

    Vatanımızın, birliğimizin ve bağımsızlığımızın en büyük temeli olan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Yapılan son terörist saldırılarda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve TÜRK milletine sabır ve başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.

 

    Anamur Ülkü Ocakları olarak birlik ve beraberliğimizin bozguna uğratılmaya çalışıldığı son günlerde,vatandaşlarımızı evlerine ve işyerlerine birlik,beraberlik ve bağımsızlığımızın sembolü şanlı Türk Bayrağımızı asmaya davet ediyoruz.

 

    Türk Milleti birdir, bir olacaktır ve her zaman yaşayacaktır.

 

    Ne Mutlu Türküm Diyene!.."

 

Anamur Ülkü Ocakları Adına
II. Başkan Orhun Yıldız

 

HABERLERİMİZ TOPLAM

DEFA OKUNMUŞTUR...

_______________________________________________________

 

"Anamur'un ve Anamurluların Buluşma Adresi ve Gerçek Sesi..."
ANAMUR'UN SESİ

   

  Başa Dön 

Yazdır

 
 
 
Copyright © Tüm Hakları Saklıdır [Çınar Arıkan]